Мъж реши да си постави за цел да яде сурово пилешко месо толкова

...
Мъж реши да си постави за цел да яде сурово пилешко месо толкова
Коментари Харесай

Порция сурово пиле на ден: Защо мъж се впусна в този луд експеримент

М ъж реши да си постави за цел да яде сурово пилешко месо толкоз дълго, колкото може, до момента в който не се разболее.

Човекът, който в обществените мрежи се споделя просто Джон, стана известен през последните няколко дни поради това, че от 19 януари насам всеки ден гълтам сурово пилешко месо, и ще продължи, до момента в който не получи " болки в корема ".

(Ние от Vesti.bg избираме пилето сготвено, вкусна рецепта вижте във видеото)

Мисията му, документирана всеки ден за почитателите на страницата му в Instagram , е задоволително елементарна - той се снима по какъв начин яде части сурово пиле, които по-късно комбинира с разнообразни гарнитури и подправки , и качва всекидневно видео.



И както споделя Джон, към момента не се е разболял по време на своя " теоретичен опит ".

" Когато някой ми каже да не върша нещо, това постоянно ме кара да се интересувам малко повече... Този път беше с пиле ", споделя той.

Целият опит стартира предишния месец, когато Джон взема решение, че да опита и да види какъв брой дълго ще издържи.

Яденето на сурово пиле често включва и разнообразни съставки като да вземем за пример блендирани портокали, сос " Ранч "  и сос за паста, защото Джон се пробва да пресъздаде известни ястия с пилешко месо без фурна или котлон .

" Получавам органични артикули от локални ферми, което може да ми даде по-добър късмет. Реших да направя страницата [в Instagram] и да я направя по някакъв занимателен метод, тъй като това е типът наличие, което бих желал да видя самичък. Трябваше да направя крачка напред ", споделя той.

Но Джон, който преди този момент е документирал сходен в YouTube, преди да бъде приветстван от почитателите на своята " пилешка тайфа ", към момента включва в диетата си храни, които в действителност са сготвени.

И въпреки че към този момент повече от две седмици няма признаци на заболяване, Джон признава, че " има възможност да се разболее ".

Според Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите суровото пиле може да бъде " инфектирано с микроорганизми Campylobacter, Salmonella или Clostridium perfringens " и да аргументи " хранителни болести ". По техни данни около 1 милион души се разболяват всяка година от консумация на " инфектирани домашни птици ".

" Ако се разболея, се надявам да е единствено течно изхождане и лека болежка в корема. Но имам десетки хиляди мнения, които ме предизвестяват, че може да бъде и ще бъде по-лошо Само времето ще покаже ", казва Джон.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР